Trujillo neuletakki ja Paracas pusero -50 €
Tarjous voimassa 28.4. saakka

Trujillo ja Paracas -50 €
Tarjous voimassa 21.4. saakka

Hae verkkokaupasta

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

MANCORA, toinen sana onnellisuudelle

  • 2 min read

Ikuiset aurinkoiset päivät, lempeä tuulenvire, joka puhaltaa palmujen läpi, sininen taivas katoaa lämpimään veteen, joka kylvettää hiekkarantoja… Tällainen on Mancoran paratiisinomainen ja rentouttava ilmapiiri.

Pohjoisella rannikolla sijaitseva ranta on yksi maan suosituimmista, koska sillä on niin paljon tarjottavaa.

Mancora ranta palmupuut

 

Surffaajat ovat osa näkymää, eivätkä vain ne kaikkein kokeneimmat, vaan jokainen, joka on valmis haastamaan oman tasapainonsa ja ottamaan  ensimmäisen aallon! Tämä rauhallinen valtameri kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä kokeilemaan sitä. Surffaaminen on yksi Perun suosituimmista urheilulajeista, koska tämä toiminta oli aiemmin osa paikallisten esikolumbialaisten sivilisaatioiden jokapäiväistä elämää. Ei siis olekaan yllättävää, että useat kansainvälisten surffauksen mestaruuskisojen mestarit ovat perulaisia.

 Mangora surffaaja

Kuva Bruno Ahlgrimm, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

Mancora ei ole ainoastaan surffaajien taivas. Ympäri vuoden ihmiset ympäri maailmaa tulevat tänne etsimään erilaisia kokemuksia. Meriurheilulajit ovat listan kärjessä, mutta lähellä rantaa sijaitseva päiväntasaajan metsä tarjoaa seikkailullista toimintaa, kuten vaijeriliukua, ratsastusta ja tietenkin uimista luonnon omissa uima-altaissa kauniiden vesiputousten alapuolella. Tämä dramaattinen maisemien yhdistelmä muistuttaa keidasta keskellä aavikkoa.

Toinen Mancoran kohokohdista on sen gastronomia. Täällä ruoka ylittää kaikkein vaativimmatkin odotukset, etenkin kun kyseessä ovat meren antimet.

Mancora meren antimia

 

Aivan kuten turistit rakastavat Mancoraa, niin tekevät myös ryhävalaat. Vuoden puolenvälin paikkeilla noin viisituhatta valasta tulee Tyynenemeren tähän osaan lisääntymiskautensa aikana. Villieläinten ystäville on hieno kokemus päästä seuraamaan näitä vaikuttavia eläimiä. Vierailijat voivat olla myös vuorovaikutuksessa ystävällisten merikilpikonnien kanssa ja tutustua niiden vedenalaisen maailman.

Mancora ryhävalas hyppää

Rannalla on jatkuvasti esillä taidetta, hiekkaveistoksia, jotka esittävät ikonisia maailmanlaajuisia kohteita. Luovat käsityöläiset elävöittävät bulevardia, kun artisaanikäsityöläiset laudanvalmistajat pitävät esityksiä ennen kuin ne pääsevät merelle, jota värittävät veneiden kanvas.

Ja kun aurinko katoaa meren taakse, se maalaa kaiken punaiseksi jättäen näkyviin vain varjot kaukaisuudessa.

Mancora ranta illalla

 

Kun yö laskeutuu, Mancora pysyttelee hereillä. Vaikka juomat ja juhlat ovatkin yleisiä, nuotion sytyttäminen on monien valitsema vaihtoehto.

Kuten leppoisat asukkaat sanovat, jos meidän olisi valittava yksi sana määrittelemään Mancoraa, se olisi “onnellisuus”. Etsitpä sitten intensiivisiä elämyksiä tai vain rentoutumista ja hauskapitoa perheen ja ystävien kanssa, Mancora muistuttaa sinua siitä, miten elämästä voi nauttia!

Luonto, adrenaliini, seikkailu, hiljaisuus... Voit saada sen kaiken Mancora alpakanvillaisessa neuletakissasi.

 

Tunne Perun kuidut ihollasi käyttämällä hienoja ja kauniita Classyn neuleita!

Parhain terveisin,

Ara

 

Classy Ara virtual tour guide

Ara on syntynyt ja kasvanut Perussa. Pienestä tytöstä lähtien hän on kirjoittanut taitavasti ja aina rakastanut matkustamista. Viime vuosina hän on työskennellyt käännösstudioissa ja matkailualalla. Ara sanoo, että hänen työnsä on intohimo ja elämäntapa, mikä näkyy myös Classylle tehdyissä Peru-aiheisissa "virtuaalimatka" -artikkeleissa.

Edellinen artikkeli Alpakka, pyhä elän.