KESÄALE jopa -40 %

KESÄALE jopa -40 %

Hae verkkokaupasta

Det här avsnittet innehåller för närvarande inget innehåll. Lägg till innehåll i det här avsnittet med hjälp av sidofältet.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Kontraktsvillkor

Villkor för Classy Oy:s (organisationsnummer 2988280-1) webbutik på classy.fi . Genom att använda Classy onlinebutik accepterar du dessa villkor och samtycker till att följa dem.

Allmänna villkor

Kontraktet skapas i samband med köptransaktionen, när kunden beställer produkten, accepterar avtalsvillkoren och gör betalningen. En beställning, och därmed ett kontrakt, kan endast göras av en person som har fyllt 18 år. När det gäller en minderårig krävs vårdnadshavares samtycke.

Priserna som visas i webbutiken inkluderar den vid var tid gällande mervärdesskatten. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och korrigera eventuella prisfel.

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i produktbeskrivningar och/eller produkter. Vi garanterar inte att till exempel produkternas utseende och färger helt matchar produktbilderna.

Bilder, texter och annat innehåll i onlinebutiken tillhör Classy Oy eller dess partners. All form av obehörig användning och kopiering är förbjuden.

Classy Oy kan annullera beställningen vid behov. Till exempel kan force majeure, otillgänglighet av en produkt som säljs i webbutiken på grund av felaktigt lagersaldo, prissättningsfel som gjorts på hemsidan eller misstanke om bedrägeri leda till annullering. Kunden kommer att meddelas om en eventuell avbokning via e-post. Vid avbokning kommer kunden utan onödigt dröjsmål att få ersättning enligt den betalningsmetod som använts i beställningen. Kunden har inte rätt till ersättning på grund av avbokningen.

Alla beställda produkter tillhör Classy Oy tills vi har mottagit betalning.

Vi förbehåller oss rätten att radera flera registreringar och kundkonton för samma person.

Betalningsvillkor

Produkter betalas vid beställning med den betalningsmetod som kunden valt. Betalförmedlingstjänsten hanteras av Paytrail Oy.

Mer detaljerad information på sidan Betalningsmetoder .

Leveransvillkor

För närvarande levereras produkter från webbutiken endast till Finland och EU-regionen.

Leveranskostnaderna för beställningen anges i enlighet med kundens val av leveranssätt i samband med beställningen före betalning för produkterna och deras leverans.

Mer detaljerad information på sidanLeveranssätt och betalningar .

ändra och återvända

Kunden har 30 dagars bytes- och returrätt, så länge den returnerade produkten är oanvänd och kan säljas i befintligt skick. Returen ska ske i enlighet med givna instruktioner.

Mer detaljerad information på Bytes- och retursidan .

Classy Club förmånsprogram

Alla personer över 18 år kan bli medlemmar i Classy Clubs förmånsprogram genom att registrera sig i Classy.fi onlinebutik. Som medlem kan du samla poäng genom olika aktiviteter, som till exempel att köpa och recensera produkter. Insamlade poäng kan användas för att lösa in rabattkoder för framtida beställningar. Den aktuella informationen om att samla poäng och lösa in förmåner finns detaljerad på förmånsprogramsidan .

Mer detaljerad avtalsinformation på sidan Classy Clubs avtalsvillkor för förmånsprogram .

Integritet och dataskydd

Vi respekterar våra kunders integritet och lagrar noggrant personuppgifter endast så länge det är nödvändigt för att leverera produkter eller uppfylla lagliga skyldigheter.

Mer detaljerad information på sidan Sekretess och dataskydd .