Ansök i webbutiken

Presentkort

Presentkortsbeställning

Du kan beställa ett presentkort från webbutiken som vilken annan produkt som helst. Det finns flera presentkort tillgängliga med olika värden mellan €50 och €250.

Presentkortet levereras till dig via e-post när betalningen är genomförd, i praktiken direkt vid användning av nätbanken. Leverans är kostnadsfri.

Observera att vanliga rabattkoder inte fungerar vid betalning av presentkort.

Presentkort

E-postmeddelandet som levereras till dig innehåller endast ett kort följebrev och en länk till presentkortet. Du kan vidarebefordra e-postmeddelandet du fått till mottagaren av presentkortet – lämpligt redigerat med en gratulationstext förstås.

Alternativt kan du klicka på länken och skriva ut presentkortet, i så fall kan du posta det eller ge presentkortet personligen.

Inlösen av presentkort

Ett presentkort är praktiskt taget en kod motsvarande pengar värda dess nominella värde, som används i kassan i en webbutik. Ange koden på den plats som är reserverad för den på sidan Betalningsmetod och klicka på "Använd". Du kan använda två olika koder i samma köp.

Om presentkortet inte täcker hela beställningens totala summa betalas resterande del på vanligt sätt via nätbank eller annat önskat betalningssätt.

Eventuellt oanvänt saldo kan användas senare, i nästa ordning. Presentkortet är giltigt i 12 månader från inköpsdatum.

Vid betalning med presentkort fungerar alla vanliga rabattkoder ev.

lämna ett meddelande

Har du några frågor om presentkort eller till exempel Classy-produkter? Självklart skicka ett meddelande till oss om något stör dig. Vi kommer att svara så snart som möjligt.