KESÄALE jopa -40 %

KESÄALE jopa -40 %

Hae verkkokaupasta

Det här avsnittet innehåller för närvarande inget innehåll. Lägg till innehåll i det här avsnittet med hjälp av sidofältet.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Leveranssätt och avgifter

Vi försöker skicka alla beställningar senast nästa arbetsdag. Normalt skickas en beställning som görs före kl. 14.00 på vardagar via Posti samma dag, och via Matkahuolto nästa arbetsdag. Avvikande frakttider redovisas på nätbutikens framsida, eller på produktsidorna, om avvikelsen är relaterad till exempelvis en i förväg gjord produktbeställning.

För närvarande levererar vi endast till Finland och EU-regionen. Skicka ett mail till oss om du vill ha leverans någon annanstans.

 

Leveranskostnader och leveranstider

Leveranskostnaderna kan variera beroende på leveransadress, det totala priset på produkterna som ingår i beställningen, samt vilket leveranssätt och avhämtningsställe du valde vid beställningen.

Leverans metod Fraktkostnader Leveranstid
Finland: Postens utlämningsställe eller paketautomat 4,90 € 1-3 dagar
- När värdet på beställningen är över 150 € 0,00 € 1-3 dagar
Finland: Posti hemleverans 9,90 1-3 dagar
Baltikum 6,90 € 2-4 dagar
Resten av Europeiska unionen 9,90 € 4-7 dagar

 

Classy ansvarar inte för ändringar i leveranstider och eventuella besvär de kan orsaka för kunden.


Avhämtning av försändelse

Försändelsen levereras till den avhämtningspunkt eller paketautomat du väljer. Du får ett meddelande via e-post eller sms när försändelsen är tillgänglig för avhämtning. När du hämtar ut paketet, ta med dig den avisering och legitimation du fått. Försändelsen hämtas från paketautomaten med koden du fått i ankomstaviseringen.

Om försändelsen hämtas av någon annan än den mottagare som anges på den behöver denne en fullmakt. Skriv ut och fyll i Postis fullmakt eller Matkahuoltos fullmakt enligt ditt valda leveranssätt.

För hemleveranser kommer leveranschauffören att kontakta dig för att avtala en mer exakt tid.

Praxis kan variera utanför Suomi.

Ej uthämtad försändelse

För Posti-försändelser är lagringstiden under vilken försändelsen ska hämtas 7 dagar och för Matkahuolto-försändelser samma 7 dagar. De återförs sedan till Classy.

Observera att underlåtenhet att hämta en försändelse inte är en avbokning eller återbetalning, och den faktiska kostnaden för en sådan återbetalning kommer att dras av från återbetalningen.

Försändelser som returneras till Classy kan skickas igen till kunden. I detta fall kommer kostnaderna för både retur och återsändning att debiteras kunden i sin helhet.