Ansök i webbutiken

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag firas traditionellt den 14 februari. Undrar du vad som skulle vara en bra och passande Alla hjärtans dag-present? Det är något han verkligen behöver.

Om du behöver något, kom ihåg - köp mindre, köp bättre. Och bära längre. Classys produkter i 100 % alpackaull är ett bra och ansvarsfullt val för en alla hjärtans dag-present. De är gjorda för att tåla användning och tid.

Beställ nu, produkterna har snabb och prisvärd leverans. Vanligtvis kommer ett paket som beställts före kl 15:00 på vardagar att anlända nästa vardag.

Topperbjudande för en Alla hjärtans dag-present

För köparen av en tröja med ordinarie pris (icke-outlet), Apurimac halsduk på rea .
Lägg till halsduken i varukorgen så kommer erbjudandet att beaktas i kassan automatiskt.
Gäller 14.2. fram tills.

Presentinslagning

Du får en alla hjärtans dag-present redan förpackad i ett enkelt, elegant paket.

Produkten du väljer är inslagen i vitt silkespapper och läggs ner i en paketpåse, som stängs med ett presentband i tyg. Detta presentpaket är fortfarande förpackat i en kartong, som skyddar det under resan.

Leverans kan ske direkt till mottagarens adress om du inte kan ta det själv.

Kom då ihåg att Postis aviseringar kommer att skickas till det telefonnummer och e-postadress som anges i beställningen. Om de är dina, se till att informera mottagaren om gåvan! Kom också ihåg att valet av hämtställe kopplat till telefonnumret som anges i OmaPosti åsidosätter all adressinformation.