Ansök i webbutiken

Fars dag 2023

Fars dag firas traditionellt den andra söndagen i november, 12.11. Det är varje pappas favorit höstdag!

Undrar du vad som skulle vara en bra farsdagspresent? Kontrollera statusen för din fars eller farfars tröjor, mössor och halsdukar. Skulle han behöva en ny?

Om du behöver, kom ihåg - köp mindre, köp bättre. Classys produkter i 100 % alpackaull är ett bra och ansvarsfullt val för en farsdagspresent. De är gjorda för att tåla användning och tid. Nedan hittar du några bra idéer.

Beställ nu, produkterna har snabb och prisvärd leverans. I allmänhet kommer ett paket som beställs på vardagar före kl. 15.00 att anlända nästa vardag.

Presentidéer till fars dag

Apurimac halsduk

Den enkla och tydliga Apurimac halsduken är perfekt för alla män, både unga pappor och lite äldre.

Måtten på halsduken är 30 x 180 cm. Med en passande storlek hänger den inte under jackans fåll, men längden räcker till olika sätt att använda halsduken.

Apurimac är tillverkad genom att väva högkvalitativ 100 % Premium babyalpacka, vilket är ett riktigt mjukt men ändå slitstarkt material. Den är lyxigt mjuk och varm och passar även för känslig hud

Det finns sju färger att välja mellan, och det finns säkert något som passar alla.

Hanmössa

Drömmer din make om expeditioner på öppet hav? Låt honom vara sitt eget livs Cousteau och åk på en resa med den röda mössan.

Om inte för en forskningsresa, så i alla fall för en resa till sin egen far eller svärfar (och kanske för att ta honom en liknande mössa).

Uros är en klassisk mössa för män med attityd. Den låga modellen lämnar öronen bara, men värmer annars skönt. Det är den stilmedvetnas val!

Om du behöver något varmare än Uro, eller på annat sätt något annat, oroa dig inte. Classys mössautbud har sju olika mössor och var och en har flera olika färger. Så det finns gott om val.

 

Cusco tröja

Cusco är en medelviktig tröja stickad av två garn. Eller skulle det rätta valet vara en tunnare Paracas, eller en riktigt tjock och mjukt varm Colca?

Eller skulle en kofta med dragkedja Apurimac vara den mest föredragna? Visst, något av dessa skulle passa honom.

Alla Classy stickningar är gjorda av 100 % baby alpacka med ansvarsfullt producerat peruanskt och Ökö-Tex 100 certifierat garn. Stickade plagg tillverkas i Litauen, mössor tillverkas även i Finland.

Presentinslagning

Du får en farsdagspresent färdigförpackad i ett enkelt snyggt paket.

Produkten du väljer är inslagen i vitt silkespapper och läggs ner i en paketpåse, som stängs med ett presentband i tyg. Detta presentpaket är fortfarande förpackat i en kartong, som skyddar det under resan.

Leverans kan ske direkt till mottagarens adress om du inte kan ta det själv.

Kom då ihåg att Postis aviseringar kommer att skickas till det telefonnummer och e-postadress som anges i beställningen. Om de är dina, se till att informera mottagaren om gåvan! Kom också ihåg att valet av hämtställe kopplat till telefonnumret som anges i OmaPosti åsidosätter all adressinformation.

Ett presentkort på fars dag

Ibland är det bästa presentvalet ett presentkort till Classy.fi onlinebutik. Ett presentkort är ett bra val när du inte själv kan bestämma dig för den lämpligaste presenten, eller om du inte har den tid som krävs för leverans. Ett presentkort i det belopp du väljer kommer att skickas via e-post automatiskt direkt efter beställning. Det är en färdig present utan utskrift eller vidarebefordran. Pappa eller farfar kan sedan i full frid utforska vårt utbud och välja den produkt han gillar bäst.